De beste Faro Focus voor jouw doeleinden ?>

De beste Faro Focus voor jouw doeleinden

De Faro Focus heeft laserscanners die allen goede laserscanners zijn. Ze bieden tal van voordelen boven andere laserscanners en bieden garantie voor een nauwkeurige en juiste meting. De Faro Focus is er in verschillende uitvoeringen. Zo heb je de Faro Focus X130, de Faro Focus X330 en de Faro Focus Freestyle 3D. wil je weten wat de verschillende types Faro Focus 3D laserscanners in huis hebben? Lees dan hieronder of kijk op https://www.leap3d.eu/. Leap 3D bied namelijk deze drie verschillende Faro Focus laserscanners. Je kunt de drie 3D laserscanners met elkaar vergelijken en besluiten welke Faro Focus het beste is voor jouw doeleinden.

Kenmerken Faro Focus X130 en Faro Focus X330

De Faro Focus X130 en de Faro Focus X330 zijn op veel punten hetzelfde. Zo hebben ze beide een snelheid van 976,000 punten per seconde en hebben ze beide een afstandsfout van 2 mm. Ook als het gaat om de omvang en het gewicht dan zijn de twee scanners nagenoeg gelijk. Met hun gewicht van 5,2 kilo en een afmeting van 240 mm x 200 mm x 100 mm zijn ze compact en makkelijk draagbaar. Ideaal om te vervoeren en gemakkelijk in de bediening. Ook de touchscreen display kun je bij allebei terug vinden waardoor je op een gemakkelijke manier de scanner kunt bedienen.

Het enige en tevens grote verschil tussen de twee Faro Focus laserscanners is het maximale bereik wat je met de scanneer kunt halen. de Faro Focus 3D X130 heeft een bereik van tussen de 0,6 meter tot maximaal 130 meter. De Faro Focus 3D X330 heeft een groter bereik. De Faro Focus 3D X330 heeft een bereik van tussen de 0,6 meter en 330 meter.

Andere kenmerken die zowel voor het type X130 als het type 330 opgaan zijn de Multi sensoren zoals GPS, Kompas, Hoogtesensor en een twee- assige compensator. Ook worden de laserscanners geleverd met een batterij die een capaciteit heeft van 5 uur. En tot slot hebben ze allebei een resolutie van 70 megapixel. Het geeft dus een scherp en helder beeld.

Kenmerken Faro Focus freestyle 3D

De Faro Focus freestyle 3D is wel erg verschillend van de twee laserscanners die we hierboven hebben beschreven. Als eerste is de Faro freestyle 3D veel kleiner van formaat. Met een gewicht van 0,98 kilo en afmetingen van 260 mm x 310 mm x 105 mm is het een veel lichter exemplaar en kun je deze nog makkelijker meenemen. Wel heeft de Faro Focus freestyle 3D minder bereik. Deze scanner heet een bereik van 0,5 meter tot maximaal 3 meter. Dit is een aanzienlijk verschil met de 130 en 330 meter die de andere scanners kunnen halen. Deze scanner is echter beter op het gebied van precisie. De Faro Focus freestyle heeft een hogere resolutie en puntendichtheid dan de Faro Focus X130 en 330. Op de website https://www.leap3d.eu/nl/verkoop-en-verhuur kun je alle kenmerken nalezen en bekijken welke scanner het beste past bij jouw werkzaamheden.

Reacties zijn uitgeschakeld.